Error 404

Unable to resolve the request "phptrack.php".

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/aveks/public_html/klinika-aloka.com/home/index.php:6) in /home/aveks/public_html/klinika-aloka.com/home/common.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/aveks/public_html/klinika-aloka.com/home/index.php:6) in /home/aveks/public_html/klinika-aloka.com/home/common.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aveks/public_html/klinika-aloka.com/home/index.php:6) in /home/aveks/public_html/klinika-aloka.com/home/common.php on line 3
Mirë se vini në ueb faqen klinika-aloka.com

Faleminderit për vizitën ueb faqes sonë dhe mirë se vini në Klinikën e kirurgjisë ALOKA, ku ju dhe familja juaj mund të keni përkujdesjen dhe vëmendjen më të mirë nga mjekët, infermieret dhe i gjithë stafi jonë. Kjo ueb faqe është projektuar për t'u njohur nga afër me objektin tonë, përgjigjen për çdo pyetje të mundshme, dhe për informacion të nevojshëm në lidhje me shërbimet tona mjekësore. Ne kemi për qëllim që të gjithë pacientët të ndjehen të mirëpritur dhe të rehatshëm.

Ndihu si në shtëpi dhe ju lutem na kontaktoni për çdo pyetje.
Ne duam të dëgjojmë nga ju!

Ekipi ynë

Ekipi ynë së bashku ka një angazhim të madhë në punë për të siguruar kujdes të jashtëzakonshëm për të gjithë pacientët. Duke punuar vërtetë me pacientët tanë, si dhe duke u bazuar në ekspertizën e specialistëve tanë të shumtë, ne më mirë mund t'i përmbushim nevojat unike të çdo pacienti. Më tepër

Shërbimet mjekësore

Klinika e kirurgjisë ALOKA kryen një gamë të gjerë të procedurave kirurgjike me teknologjin më të re. Misioni ynë është të sigurojmë shërbime mjekësore kirurgjikale të klasës së parë në një mjedis të sigurt dhe mikpritës; një mjedis në të cilin ne do të jemi të lumtur për t'i trajtuar familjet tona. Më tepër