CT SOMATOM Definition AS 64 detektor shtresë

Me këtë aparaturë ulet shkalla e rrezatimit të pacientëve dhe fitohen imazhe të përkryera në 3D dhe me ngjyra të cilat mundësojnë diagnostifikim të saktë.

Prodhuar dhe instaluar në Janar 2011

Rezonaca Magnetike - Siemens Magnetom Essenza

Me këtë aparaturë fitohen imazhe të përkryera në 3D dhe me ngjyra të cilat mundësojnë diagnostifikimin e saktë e sëmundjeve të ndryshme.

Prodhuar dhe instaluar në shtator 2010.

Mamografia Digitale

Prodhuar dhe instaluar në qershor 2012.


Klinika e kirurgjisë "ALOKA" është klinika e vetme, jo vetëm në Kosovë por edhe në rajon, ku bëhet ekzaminimi me teknologji më bashkëkohore, fjala e fundit e të arriturave shkencore. Arrihet ëndrra e kahershme e themeluesit dhe menaxherit të Klinikes Kirurgjike "ALOKA", që edhe pacientët tanë në Kosovë më në fundë të kenë një aparaturë moderne diagnostike dhe të jenë në hap me shtetet me të zhvilluara të botës (ShBA, Gjermani, Francë, Angli etj.)