Klinika e kirurgjisë ALOKA ofron kujdes të plotë për pacientët që kërkojnë kirurgji.

Shërbimet kirurgjike:
a) Kirurgjia klasike (e hapur)
b) Kirurgjia laparoskopike

a) Kirurgjia klasike (e hapur)

1. Operacionet në lukth

 • Operimi i komplikimeve nga ulqera peptike (ithati në lukth)
 • Operimi i kancerit në lukth
 • 2. Operacionet në zorrën e hollë dhe të trashë

 • Operimi i tumoreve në zorrën e hollë
 • Operimi i tumoreve në zorrën e trashë
 • Operimi i hemoroideve
 • Operimi i fisurave dhe fistulave
 • 3. Operacionet në rrugët e vrerit, mëlçisë dhe pankreasit

 • Operimi i gurëve në idhëz
 • Operimi i gurëve në rrugët primare të vrerit
 • Operimi i zverdhjes për shkak të mbylljes së rrugëve biljare
 • Operimi i (qimet e qenit) echinokokut në mëlçi dhe në pjesët tjera të trupit
 • Operimi i tumoreve në pankreas
 • 4. Operacionet në lëkurë dhe indin nënlëkuror

 • Operimi i tumoreve të lëkurës dhe nënlëkurës
 • Operimi i lipomave, fibromave, ateromave, karcinomave
 • 5. Operacionet në murin e barkut

 • Operimi i hernisë inguinale,femorale (bruhit,killes ,shembjes)
 • Operimi i hernisë mbi kërthizë , nën kërthizë dhe në kërthizë
 • Herniet (shembjet) pas operacioneve (hernit postincisionale)
 • 6. Operacionet në gjëndrat endokrine

 • Operimi në gjëndrën tiroide (gushat ,tumoret beninjë dhe malinjë)
 • Operimi në gjëndrrën paratiroide
 • Operimi i tumoreve në gjëndrën mbiveshkore
 • 7. Operacionet vaskulare

 • Zgjerimet aneurizmatike të enëve të gjakut
 • Urëzimet vaskulare
 • Stenozat e aa. karotide
 • Sherimi i venave të zgjeruara (varikoze)


 • b) Kirurgjia laparoskopike

  8. Kirurgjia laparoskopike

 • Videoinqizim nga CD